Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Οδηγίες Προθερμαίνω το φούρνο στους 175° C (πάνω-κάτω αντίσταση). Βουτυρώνω κι αλευρώνω ένα ορθογώνιο πυρίμαχο σκεύος (ενδεικτική διάσταση 23 x 33 εκατοστά).Χτυπάω στο μίξερ τη ζάχαρη με το βούτυρο και το λάδι μέχρι το μείγμα ν’ αφρατέψει και ν’ ασπρίσει. Κατόπιν προσθέτω τ’...