Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Βάλτε το βούτυρο στην κατσαρόλα, αφήστε το να λιώσει και προσθέστε το αλεύρι. Ανακατέψτε τα να ενωθούν και μετά ρίξτε το γάλα. Αλατοπιπερώστε και αφήστε σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά.Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε τα ζυμαρικά ωμά και τα τυριά. Αδειάστε τα σε ένα πυρίμαχο σκεύος...