Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σε τηγανάκι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε για μισό λεπτό το μπέικον. Το στραγγίζετε σε χαρτί κουζίνας.Ετοιμάζετε την μπεσαμέλ από τη βασική συνταγή για σουφλέ τυριού και εκτός φωτιάς προσθέτετε τον μαϊντανό και το μπέικον.Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190ο C. Βουτυρώνετε...