Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε τηγανάκι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε για μισό λεπτό το μπέικον. Το στραγγίζετε σε χαρτί κουζίνας.Ετοιμάζετε την μπεσαμέλ από τη βασική συνταγή για σουφλέ τυριού και εκτός φωτιάς προσθέτετε τον μαϊντανό και το μπέικον.Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190ο C. Βουτυρώνετε...