ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σουβλάκι από μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα δαμάσκηνου
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Νίκη Τρέσσου, Ευδοκία Φυλακούρη
Το πιο τρυφερό κομμάτι μοσχαρίσιου κρέατος σε σουβλάκι
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ