Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Παίρνουμε ένα κατσαρολάκι και λιώνουμε σε μπεν μαρί το βούτυρο με την κουβερτούρα. Βουτάμε κάθε κομμάτι από φρούτο μέσα στη σοκολάτα και απλώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί ώστε να κρυώσει η σοκολάτα. Για πιο γρήγορα βάζουμε αν θέλουμε στο ψυγείο. Παίρνουμε τα ξυλάκια και περνάμε...