Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σοτάρουμε το κρεμμύδι κ προσθέτουμε το σκόρδο, την ζάχαρη το θυμάρι, το ρύζι και ανακατεύουμε μεχρι να πάρει ενα κίτρινο χρώμα. Σοτάρουμε για 1-2 λεπτά για να θωρακίσουμε το ρύζι κ να μην λασπώσει. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.Χαμηλώνουμε την φωτιά στο μέτριο...