Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαραθούν
Προσθέτουμε το μοσχάρι και το γυρνάμε 2-3 λεπτά στην κατσαρόλα ώστε να κάνει κρούστα και να θωρακιστούν τα υγρά του
Σβήνουμε με το κρασί,ρίχνουμε την κανέλα,τον ντοματοχυμό,τον...