Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζετε σε ένα κατσαρολάκι το νερό με τη ζάχαρη και τα βράζετε για 5 λεπτά (από τη στιγμή που θα αρχίσει ο βρασμός). Αποσύρετε από τη φωτιά και αφήνετε το σιρόπι να κρυώσει. Καθαρίζετε τα ροδάκινα και τα κόβετε σε μικρά κομμάτια. Βάζετε σε ένα μεγάλο μπλέντερ, τα ροδάκινα, το...