Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τη γρήγορη σφολιάτα με φράουλες, ξεπαγώνουμε πρώτα τη σφολιάταστη συντήρηση του ψυγείου και τη διατηρούμε κρύα στο ψυγείο.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς C στον αέρα. Θα ψήσουμε στη μεσαία σχάρα. Διαλέγουμε φράουλες κατακόκκινες ώριμες και σφικτές. Τις πλένουμε,...