Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Ετοιμάζουμε την κρέμα: Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε κατσαρόλα και ρίχνουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι.Ανακατεύουμε για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε σταδιακά το γιαούρτι.Αναμειγνύουμε μέχρι να πήξει ελαφρώς το μίγμα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και...