Σούπα παντζάρι με κρέμα σαφράν και άρωμα πορτοκάλι

Σούπα παντζάρι με κρέμα σαφράν και άρωμα πορτοκάλι

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Πλένουμε τα παντζάρια και τα βάζουμε με την φλούδα σε ένα ταψί μαζί με το σκόρδο, το θυμάρι (ολόκληρα κλωνάρια) και το ελαιόλαδο. Κλείνουμε ερμητικά με αλουμινόχαρτο το ταψί. Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς. Αν τα παντζάρια μας...