Σαλάτα με μαρούλι αντζούγιες Καλλονής γραβιέρα και σκορδάτα κρουτόν

Σαλάτα με μαρούλι αντζούγιες Καλλονής γραβιέρα και σκορδάτα κρουτόν

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Funky Cook - Food Blogger
Για τα κρουτόν: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και το σκόρδο. Μόλις ζεσταθεί το λάδι τραβάτε το σκεύος από τη φωτιά και ραντίζετε με αυτό τα κρουτόν. Τα μεταφέρετε σε μια λαμαρίνα φούρνου στρωμένη με λαδόκολλα και...