Ψητή πατάτα με γέμιση κιμά και σάλτσα μανιταριών

Ψητή πατάτα με γέμιση κιμά και σάλτσα μανιταριών

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Πλένετε τις πατάτες χωρίς να τις ξεφλουδίσετε και τις τυλίγετε μία μία με αλουμινόχαρτο. Τις ψήνετε στον φούρνο για περίπου 1 ώρα ή λίγο περισσότερο. Θα εξαρτηθεί από το μέγεθός τους, γι’ αυτό τις δοκιμάζετε βυθίζοντας στη σάρκα τους...