Παγωτό γιαούρτι με άρωμα φράουλας και λεμονάτη σάλτσα

Παγωτό γιαούρτι με άρωμα φράουλας και λεμονάτη σάλτσα

Από την ιστοσελίδα
http://www.eliasmamalakis.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ετοιμάζετε τη λεμονάτη σάλτσα. Κόβετε τις φλούδες λεμονιού σε σπιρτόξυλα. Τα βράζετε σε άφθονο νεράκι και τα σουρώνετε. Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε 1 νεροπότηρο νερό, τα σπιρτόξυλα από τη φλούδα, το χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη. Τα βράζετε σε δυνατή φωτιά μέχρι ο όγκος τους να...