Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σοτάρετε σε μια χαμηλή κατσαρόλα τα κρεμμυδάκια για στιφάδο μαζί με το ελαιόλαδο, ρίχνετε το δαφνόφυλλο, την κανέλα, το γαρίφαλο, αλάτι και πιπέρι.Σβήνετε με το κρασί και το μαύρο ρούμι και αφήνετε να εξατμιστεί το αλκοόλ για 1-2 λεπτά. Ρίχνετε τον χυμό πορτοκάλι και το ξύσμα...