Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μας εκτός από το αλεύρι,το μπέικιν πάουντερ, το τριμμένο φουντούκι και την λευκή σοκολάτα και τα χτυπάμε με το μίξερ πολύ καλά.Προσθέτουμε τα τριμμένα φουντούκια,το αλεύρι σταδιακά, μαζί με το μπέικιν πάουντερ και συνεχίζουμε να τα χτυπάμε...