Χοιρινές Μπριζόλες με δεντρολίβανο και θυμάρι

Χοιρινές Μπριζόλες με δεντρολίβανο και θυμάρι

Από την ιστοσελίδα
http://www.toarkoudi.gr
Συγγραφέας
Νηστικό Αρκούδι
Χτυπάμε τα φύλλα από το θυμάρι και το δεντρολίβανο με τη λαβή του μαχαιριού για ν' απελευθερώσουμε τη γεύση από τα φύλλα. Σε ένα μπολ, φτιάχνουμε τη μαρινάδα προσθέτοντας θυμάρι, δεντρολίβανο, ελαιόλαδο,μαύρο πιπέρι, και την πολτοποιημένη πιπεριά. Προσθέτουμε τις χοιρινές...