Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χτυπάμε τα φύλλα από το θυμάρι και το δεντρολίβανο με τη λαβή του μαχαιριού για ν' απελευθερώσουμε τη γεύση από τα φύλλα. Σε ένα μπολ, φτιάχνουμε τη μαρινάδα προσθέτοντας θυμάρι, δεντρολίβανο, ελαιόλαδο,μαύρο πιπέρι, και την πολτοποιημένη πιπεριά. Προσθέτουμε τις χοιρινές...