Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Δοκιμάστε τα με κράκερ και αλλάξτε τη γευση Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε φαρδιά κατσαρόλα και τηγανίζετε το κρεμμύδι, μέχρι να ροδίσει. Προσθέτετε το σκόρδο και το ψιλοκομμένο σπανάκι και το τηγανίζετε ανακατεύοντας μερικές φορές για περίπου 10 λεπτά.Το σπανάκι θα «βγάλει» τα υγρά...