Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Το Ζαμπαγιόνε, zabaglione ή zabaione ή sabayon είναι ένα ιταλικό κρεμώδες επιδόρπιο που γίνεται με κρασί Μαρσάλα! Δοκιμάστε όμως και αυτήν την εκδοχή με σαμπάνια είναι απίθανο! Δοκιμάστε το σκέτο σαν κρέμα ή πάνω από γλυκίσματα τύπου κέικ,σουφλέ ή brownies! Κρέμα Ζαμπαγιόνε...