Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βράζετε τα λαχανάκια Βρυξελλών σε άφθονο αλατισμένο νερό για 15 λεπτά. Τα φρέσκα θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο. Τα σουρώνετε και τα αφήνετε στην άκρη. Σε ένα σαγανάκι ρίχνετε το ψιλοκομμένο μπέικον και το σοτάρετε να καβουρδιστεί και να γίνει τραγανό.Ετοιμάζετε την μπεσαμέλ:...