Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το καρότο, το πράσο και το λάχανο.Ρίχνουμε τη ντομάτα, το ρύζι και 3 φλιτζάνια του τσαγιού ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει βράση.Προσθέτουμε το ρύζι και τον άνηθο, το κύμινο, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το...