Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180o C στον αέρα. Σε ένα μπολ βάζουμε τα φιλέτα κοτόπουλου, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, το εστραγκόν ψιλοκομμένο, τα 20 γρ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνισε μέτρια φωτιά και τοποθετούμε τα φιλέτα κοτόπουλου. Σοτάρουμε τα φιλέτα...