Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα μπολ με καπάκι βάζετε τη σόγια σος, τη ζάχαρη, το τριμμένο τζίντζερ, το σκόρδο και το ξίδι και ανακατεύετε. Ρίχνετε μέσα στη μαρινάδα το κοτόπουλο, ανακατεύετε καλά, σκεπάζετε το μπολ και βάζετε για τουλάχιστον 30 λεπτά στο ψυγείο.Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε...