Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Βήμα 1 Σε ένα καυτό τηγάνι σοτάρετε το στήθος πάπιας και ακολούθως το μεταφέρετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ° C για 8 λεπτά.Βήμα 2 Παράλληλα, ετοιμάζετε τη σάλτσα βράζοντας το ζωμό βοδινού. Αφού κοχλάσει, προσθέτετε το βύσσινο με το σιρόπι του και αφήνετε σε χαμηλή φωτιά...