ΣΑΛΤΣΑ ΑΓΙΟΛΙ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σάλτσα αγιολί
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.botrini.gr/
Συγγραφέας
Ettore Botrini
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά σε ένα μπολ. Σερβίρεται με πατάτες τηγανητές.
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ