Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε μια λεκανίτσα. Ανοίγουμε μια λακουβίτσα στο κέντρο του και ρίχνουμε μέσα το βούτυρο το οποίο έχουμε λιώσει,τα αυγά χτυπημένα, την ζάχαρη, τις βανίλιες και το γάλα το οποίο είναι χλιαρό και έχουμε λιώσει μέσα την αμμωνία. Ζυμώνουμε ώστε να γίνει μια...