Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε πρώτη φάση, θα κάνουμε την προεργασία για το φύλλο της μπουγάτσας.Σε πρώτη φάση, θα κάνουμε την προεργασία για το φύλλο της μπουγάτσας.Αλείφουμε ένα ταψί με βούτυρο,παίρνουμε ένα ένα τα φύλλα από τη συσκευασία και τα τοποθετούμε στο ταψί το ένα πλάι στο άλλο. Ψήνουμε τα φύλλα...