Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ετοιμάζετε το κέικ: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C. Βάζετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και το λιώνετε σε μέτρια φωτιά. Ρίχνετε το κακάο και το ηλιέλαιο και ανακατεύετε μέχρι τα υλικά να ομογενοποιηθούν.Σε ένα άλλο σκεύος βάζετε τη ζάχαρη με τα αβγά και τα ανακατεύετε με...