Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστή και εύκολη ρώσικη σαλάτα για το μεσημεριανό σας Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις πατάτες μαζί με τα καρότα για 15 λεπτά (τα βράζουμε μέτρια όχι πάρα πολύ). Συνεχίζουμε βράζοντας τον αρακά με τα φασολάκια για 15 λεπτά.Κόβουμε τις πατάτες, τα καρότα και τα φασολάκια σε...