Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Σε μια μέτρια κατσαρόλα βάζετε τις φακές και ρίχνετε κρύο νερό μέχρι να τις σκεπάσει καλά. Όταν κοχλάσει το νερό αφήνετε τις φακές να βράσουν για 5 λεπτά και μετά τις σουρώνετε. Βήμα 2 Ακολούθως, τις βάζετε πίσω στην κατσαρόλα και ρίχνετε κρύο νερό μέχρι να τις σκεπάσει...