Πατατοκροκέτες με σχοινόπρασο και κεφαλοτύρι

Πατατοκροκέτες με σχοινόπρασο και κεφαλοτύρι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
OliveMagazine
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα εβαπορέ και το νερό.Ρίχνετε στον πουρέ τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά. Αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο για 15λεπτά να σφίξει κι ύστερα πλάθετε μπαλάκια.Τα περνάτε από το καλαμποκάλευρο και τα τοποθετείτε σε δισκάκι. Τα βάζετε...