Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Τοποθετήστε τη βρώμη στο μπλέντερ και αλέστε τη μέχρι να γίνει σκόνη. Στη συνέχεια, την τοποθετείτε σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ και προσθέστε το αλεύρι, τη μαγειρική σόδα, το αλάτι και την κανέλα. Ανακατέψτε μαζί το λιωμένο βούτυρο, την καστανή ζάχαρη και την λευκή ζάχαρη...