Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλασε μέτρια φωτιά. Παράλληλα κόβουμε τη μελιτζάνα και τα κολοκύθια σε μικρούς κύβους των 2 εκ. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Ρίχνουμε τα λαχανικά μας στην κατσαρόλα και τα σοτάρουμε για 3-5 λεπτά μέχρι να χρυσίσουν. Προσθέτουμε...