Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Οδηγίες Βράζω τη ροβίτσα σε νερό για περίπου 20’ μέχρι να μαλακώσουν τα φασόλια αλλά να μην σκάσουν και διαλυθούν. Η ροβίτσα δε χρειάζεται μούσκεμα στο νερό, καθώς ψήνεται γρήγορα. Μόλις ψηθεί τη σουρώνω και την κρατάω στην άκρη. Παρόμοια, βράζω το ρύζι και την κινόα σύμφωνα με...