Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Καβουρδίζετε ελαφρά τα φουντούκια ανακατεύοντάς τα σε χαμηλή φωτιά σε ένα αντικολλητικό τηγανάκι χωρίς λάδι, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Τα αδειάζετε αμέσως σε ένα πιάτο γιατί αν μείνουν στο τηγάνι θα μαυρίσουν. Ύστερα, τα αλέθετε στο μπλέντερ ή το πολυμίξερ, μέχρι να...