Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αυτή η συνταγή είναι για όσους τρελαίνονται για σπιτικούς λαχανοντολμάδες.Αρχικά, καθαρίζουμε το λάχανο (κόβουμε το κοτσάνι του) και το βράζουμε ολόκληρο σε μια κατσαρόλα για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν αρκετά τα φύλλα του. Έπειτα, το σουρώνουμε και το αφήνουμε να...