Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένουμε πολύ καλά το σπανάκι και το σοτάρουμε μαζί με τα κρεμμύδια σε λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τον άνηθο,αλάτι ,πιπέρι,ρίχνουμε λίγο νερό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10 λεπτά. Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την φέτα που έχουμε κόψει σε μικρά κυβάκια.Το...