Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Στο μπλέντερ βάζουμε τα καρότα, το χυμό και το μέλι και χτυπάμε για 2-3 λεπτά.Προσθέτουμε τα ροδάκινα και συνεχίζουμε για 2 λεπτά.Τέλος προσθέτουμε το μήλο και το γάλα. Χτυπάμε για ακόμα 2 λεπτά και σερβίρουμε σε μεγάλα ποτήρια με πάγο.