Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένουμε και καθαρίζουμε όλα τα φρούτα και τα ρίχνουμε στο μπλέντερ. Έπειτα ρίχνουμε το νερό τον πάγο και τη ζάχαρη και χτυπάμε αρκετή ώρα ώστε να λιώσουν όλα. Σερβίρουμε σε ποτήρι αν θέλουμε και με έξτρα πάγο.