Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C. Ανακατεύετε το ταχίνιμε το νερό και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει ένα ρευστό μίγμα. Προσθέτετε το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύετε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη.Παίρνετε μικρά κομμάτια από τη ζύμη και πλάθετε μικρά...