Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C, στις αντιστάσεις. Θα ψήσουμε στην τελευταία σχάρα. Βουτυρώνουμε ή λαδώνουμε ένα τετράγωνο ή οβάλ πυρίμαχο σκεύος.Βάζουμε σε μικρό μπολ τη μισή ζάχαρη με το μισό κακάο και τα αναμειγνύουμε με κουτάλι.Βάζουμε σε άλλο μπολ το αλεύρι, την...