Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ψιλοκόβουμε τον μπακαλιάρο με το μαχαίρι. Χτυπάμε το αλεύρι, το γάλα, το μπέικιν και τα αυγά, κάνοντας ένα πηχτό κουρκούτι όπου μέσα ρίχνουμε τα κομματάκια του μπακαλιάρου. Ψιλοκόβουμε τον μπακαλιάρο με το μαχαίρι. Χτυπάμε το αλεύρι, το γάλα, το μπέικιν και τα αυγά, κάνοντας ένα...