Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σοτάρουμε το κρέας στο ελαιόλαδο και όταν κοντεύει να γίνει ρίχνουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν και να πάρουν χρώμα.Προσθέτουμε το λάχανο και όταν μαραθεί ρίχνουμε τη ντομάτα και τα μπαχαρικά.Το αφήνουμε να πάρει μία βράση για περίπου 30 λεπτά (προσθέτοντας λίγο...