Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κόψτε τα ντοματίνια στη μέση, αλατίστε τα, πασπαλίστε τα με τη ζάχαρη και ραντίστε τα με ελαιόλαδο. Ψήστε τα στους 200° C για 15 λεπτά.Κόψτε το σύγκλινο σε μικρότερα κομμάτια και σοτάρετέ το σε 3 κουταλιές ελαιόλαδο.Προσθέστε το ξύσμα και τον χυμό του πορτοκαλιού και κατεβάστε...