Κρέπες με ξερά σύκα βρασμένα σε σαμιώτικο κρασί και ξινομυζήθρα

Κρέπες με ξερά σύκα βρασμένα σε σαμιώτικο κρασί και ξινομυζήθρα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Αποβραδίς βάζετε τα σύκα να βράσουν με το νερό για 10 λεπτά. Προσθέτετε το κρασί, τη ζάχαρη, το μέλι και την κανέλα και συνεχίζετε το βράσιμο για άλλα 15 λεπτά. Βγάζετε τα σύκα στην άκρη με τρυπητή κουτάλα και βράζετε για λίγο ακόμη το σιρόπι να δέσει. Τα αφήνετε να κρυώσουν...