Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Προσθέτουμε τα 3 πρώτα συστατικά σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάμε μαζί για 1 λεπτό μέχρι να γίνει μία ελαφρώς κολλώδης ζύμη.
Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και το χυμό στο μπλέντερ και χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Μεταφέρουμε το μίγμα με ένα κουτάλι σε ένα μπολ.
Βρέχουμε ελαφρώς τα χέρια μας, παίρνουμε ποσότητα μίγματος ίση με1 κ.
σ και πλάθουμε μια μπάλα.
Κάνουμε μια μικρή τρύπα χρησιμοποιώντας τον αντίχειρά μας,τοποθετούμε μερικά κομμάτια από αποξηραμένα βερίκοκα σε αυτήν και πιέζουμε με το χέρι μας για να δημιουργηθεί πάλι μια μπάλα.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για όλη τη ζύμη.
Πασπαλίζουμε τις μπάλες με κουρκουμά και τσίλι και τις τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να τις σερβίρουμε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.