Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε 1 κατσαρόλα με αλάτι βράζω τα τορτελίνια και όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε.Στο τηγάνι ζεσταίνω το λάδι και ρίχνω το σκόρδο και σοτάρω για 2 λεπτά. Προσθέτω τα μανιτάρια και τα καρύδια και το απάκι και σοτάρω για 3 με 4 λεπτά. Ρίχνω τον κύβο και πιπέρι.Ρίχνω την κρέμα...