Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Παίρνουμε ένα μικρό κατσαρολάκι, βάζουμε μέσα το κονιάκ και 150 γρ. κράνμπερι. Τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά. Αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα τηγάνιβάζουμε το ελαιόλαδο και το...