Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βγάζετε τους σπόρους από την πιπεριά Φλωρίνης και την καυτερή πιπεριά και τις ψιλοκόβετε.Ζεσταίνετε σε μέτρια φωτιά το ελαιόλαδο και τις σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν.Ρίχνετε στο μπλέντερ το ανθότυρο και την τριμμένη φέτα. Προσθέτετε τις σοταρισμένες πιπεριές με το λάδι του...