Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Διαδικασία Για το κους κους: Μουλιάζουμε το κους κους σε ζεστό νερό ένα προς δύο μαζί με τη ζαφορά για περίπου 10 λεπτά. Αφού τραβήξει το νερό, απλώνουμε σε ενα ταψί και αφρατεύουμε με ένα πιρούνι. Ανακατεύουμε την κρέμα βαλσάμικου με δαμάσκηνο και όλα τα υπόλοιπα υλικά...